Tuntikuvaukset

ALKEET

Suullisesti ohjattu tunti, jossa kaikki tekevät harjoituksen samaan tahtiin Purvattanasanaan asti sekä loppuliikkeitä. Tunnille voi osallistua, kun on käynyt astangajoogan alkeiskurssin.

MYSORE (AVUSTETTU TUNTI))

(Perinteinen astangajoogan mysoreharjoitus) Tunneille voivat osallistua kaikentasoiset oppilaat, jotka ovat käyneet vähintään alkeiskurssin. Tunnilla kukin oppilas tekee omaan tahtiin oman mittaisensa harjoituksen jaksamisensa, tuntemustensa ja edistyneisyytensä mukaan. Ohjaaja avustaa oppilaita yksitellen fyysisesti linjaamalla, avustamalla ja syventämällä asanoita, sekä sanallisesti neuvomalla. Tunnille voi tulla liukuvasti kun itselle sopii, kunhan päättää oman harjoituksen viimeistään klo 18.15.

OMATOIMIMYSORE

Omaan tahtiin tehtävä mysoreharjoitus, ei ohjaajaa paikalla. Aloitus klo 10 mennessä.

YIN

Lempeä ja helppo yin -jooga soveltuu hyvin kaikille eikä aikaisempaa joogakokemusta tarvita. Tunnilla tehdään pitkäkestoisia syvävenyttäviä liikkeitä, joiden pääpaino kohdistuu lantion seudun sekä alaselän niveliin ja sidekudoksiin.


ACROJAMIT

Acrojoogan omatoimitunti vähintään acrojoogan alkeiskurssin käyneille. Aloitus klo 12 mennessä.


PERHEJOOGA

Aikuisten ja 3-8 -vuotiaiden lasten yhteinen tunti, jossa joogaan tutustutaan leikin ja helppojen harjoitteiden avulla. Vastuu lapsesta on mukana olevalla aikuisella. Ilmoittautuminen saman viikon perjantaihin mennessa astanga.kouvola@gmail.com.