Salietiketti


Saavu ajoissa paikalle, jotta ehdit rauhoittua ennen harjoitusta.

Muistathan kertoa vaivoistasi/vammoistasi (myös raskaus) ohjaajalle, turvallisen harjoituksen turvaamiseksi.

Kunnioitathan sekä ennen omaa harjoitusta sekä oman harjoituksen jälkeen toisten harjoitusta hiljaisuudella. Huomioithan, että käytävän puolelta keskustelut kuuluvat hyvin selkeästi salin puolelle!

Pukeudu puhtaisiin, hengittäviin, joustaviin ja kevyisiin vaatteisiin, jotka pysyvät hyvin paikallaan. Sukkia ei tarvita, sillä harjoitus tehdään paljain jaloin.

Peseydy ennen harjoitusta! Vältä voimakkaita hajusteita.

Harjoituksen aikana ei syödä tai juoda.

Mysoretunneilla sali täytetään eturivistä alkaen, josta vaihdetaan takariviin siirryttäessä loppuliikkeisiin. Aseta mattosi siten, että lattiassa oleva kultainen merkki on keskellä mattosi etureunaa. Toimi näin, vaikka näyttäisi, ettei tunnille olisi tulossa paljon joogaajia. Näin mahdollistetaan kaikkien mahtuminen saliin, vaikka joku aloittaisikin oman harjoituksensa myöhemmin.

Salin puolella on hylly, josta löytyvät niin myytävät kuin lainamatotkin. Säilytäthän myös omia tavaroitasi kuten mattokassia, arvoesineitä ja rentoutusvilttiä hyllyssä, jotta saamme pidettyä harjoituksen aikana lattiatilan seinien viereltä mahdollisimman vapaana.

Harjoitus lopetetaan aina loppurentoutukseen.