Kurssit


ASTANGAJOOGAN INTENSIIVIKURSSIT syyskaudella 2019
(huom! muutokset mahdollisia)
  • Carita Ahonen 30.8.-1.9. Alkeis- ja mysoreryhmä sekä kaksi workshoppia, katso esite tästä.


ASTANGAN ALKEISKURSSIT 2019

Järjestämme astangajoogan alkeiskursseja viikkotuntimuotoisesti, jolloin opettajana toimii viikkotuntiohjaajamme sekä viikonloppukurssimuotoisesti, jolloin opettajana toimii salilla vierailevat astangajoogaopettajat. Kurssilla opetetaan alkeistunneilla ohjattava asanasarja ja tämän jälkeen olet valmis osallistumaan salin alkeistunneille. Lisää tietoa astangajoogasta löydät Mitä astangajooga on?- välilehdestä.

  • Viikonloppu alkeiskurssi 31.8.-1.9. Opettajana Carita Ahonen. Katso esite tästä.


WORKSHOPIT 2019

Lonkan avaukset, Carita Ahonen lauantai 31.8.2019 klo 13-15

Monelle oppilaalle padmasana (lootus) on hyvin haastava asento ja saattaa viedä vuosia, että asennosta tulee miellyttävä. Ykkössarjan loppuun viemiseksi, lonkkien avautuminen on välttämätöntä. Avaukset jatkuvat myös kakkos- ja kolmossarjoissa aivan uudella intensiteetillä.
Tässä workshopissa harjoittelemme, kuinka lonkkia on järkevää ja turvallista lähteä avaamaan. Käymme läpi ykkös- ja kakkossarjan lonkkia avaavia asanoita ja etsimme tapoja niiden vapauttamiseksi.
Lonkan avaukset vapauttavat jännityksiä, patoutuneita tunteita sekä energiaa kehossa. Lonkkia avaamalla voimme laajentaa liikeratoja ja energian kulkureittejä kehossa. Jäykät lonkat voivat johtua stressistä tai liiallisesta istumisesta, mikä saattaa ajan mittaan aiheuttaa myös alaselän kipuja.
Jooga & hermosto, Carita Ahonen sunnuntai 1.9.2019 klo 13-15
Mistä johtuu, että jooga toimii niin moniin vaivoihin: ihmisille joilla on selkäkipuja, verenpainetauti, huono ruuansulatus tai niille jotka etsivät elämän tarkoitusta? Kaikki menevät samalle joogatunnille, tekevät saman harjoituksen ja palaavat tunnilta, ei ainoastaan hyvinvoivina, vaan tuntien, että heidän ongelmansa on helpottunut. Kuinka yhdellä ja samalla harjoituksella voi lieventää stressiä, vähentää kehon kipuja, tuntea olonsa onnellisemmaksi, suuttua harvemmin ja parantaa unen laatua sekä ruuansulatusta? Kun keholle annetaan mahdollisuus, se pystyy korjaamaan itse epätasapainotiloja. Asanoiden ei myöskään tarvitse olla täydellisiä, että positiivisia asioita tapahtuu. Ihminen voi olla jäykkä tai notkea, kevyt tai painava, jooga toimii kaikille! Tämän kaiken takana on hermosto.
Workshoppien opettajana toimii Carita Ahonen, joka on saanut astangan II-tason opetusluvan Sharath Joisilta vuonna 2012, jonka jälkeen hän on opettanut astangaa joogasaleilla sekä erilaisilla kursseilla ja retriiteillä Suomessa ja ulkomailla.

Hinta: Workshop 30€/25€*

*hinta jäsenille, opiskelijoille, työttömille. Salilla käy myös Smartum ja tyky-kuntosetelit. Ilmoittautumiset 23.8.19 mennessä.

Workshoppiin voi osallistua kaikki astangaharjoitusta tekevät.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot kursseista, ellei muuten mainita: astanga.kouvola@gmail.com

*****************************************************************************************************************************************************************

Osallistumisen vahvistaminen ja peruutusehdot:

Suorittamalla kurssimaksun kolmen päivän kuluessa ilmoittautumisestasi vahvistat paikkasi kurssilla.

Osallistumisen peruuttaminen: Ennen viimeistä ilmoittautumispäivää peruttaessa palautamme koko kurssimaksun. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttaessa palautetaan puolet kurssimaksusta.